O NAS

Že vrsto let delujemo na področju gradenj in adaptacij stanovanjskih stavb in drugih objektov, saj smo na trgu prisotni že iz leta 1992. Naše stranke nas cenijo kot poslovnega partnerja in kot izvajalca, kjer kvaliteta izvedbe gradbenih del dosega najvišje mesto, predvsem pa resnično uživajo najvišje zaupanje v naši predanosti vsakemu projektu, kateremu se posvetimo z vsemi svojimi močmi.

Zavedamo se, da je gradnja ali adaptacija v našem življenju običajno velika odločitev. Če nas boste izbrali za svojega izvajalca gradbenih del, smo pripravljeni posvetiti se Vašemu projektu z vso predanostjo, ker želimo, da boste z opravljenim delom zadovoljni, ter da bo to odsev popolnosti dovršene gradnje. Pripravljeni smo na požrtvovalno delo ter sprotno usklajevanje glede podrobnosti in posebnosti, katerih pri individualnih projektih ne manjka.  Tekom gradnje pa boste uživali v našem zaupanju, saj Vas pri strokovnih vprašanjih nikoli ne bomo pustili same. Razlikujemo se od drugih tudi, ko vam svetujemo takrat, ko se odločitve ne izražajo v denarju, kadar lahko preprosto poudarimo enostavnost posamezne situacije, povezane z življenjskimi navadami mnogih ali samo posameznikov.

V 26 letih delovanja smo pridobili veliko izkušenj v gradnji streh, potresni sanaciji objektov, logistično zahtevnih objektov v visokogorju ter na težko dostopnih območjih.

Naša filozofija ostaja kvalitetno izvedeno delo ter zadovoljna stranka!

gsn2